PURE ONTSPANNING! DIRECTE VERHUUR ZONDER TUSSENPER


WELKOM IN DE PROVENCE

Op deze website kan u onze comfortabele gîtes vinden die wij u ter beschikking stellen voor een heerlijke vakantie ! Tijdens uw verblijf kan u vanuit uw gîte de prachtige streek ontdekken en volop genieten van de rust met op de achtergrond het gezang van de Provençaalse krekels.

In een straal van 100 km kan u heel de Provence ontdekken : de Mont-Ventoux, de bekende Fontaine de Vaucluse, het gebergte van de Lubéron, de Sainte Victoire chère à Cézanne, de Camargue en de stranden van de Middellandse zee, … Perfecte locaties voor een gezellige daguitstap!

De Provençaalse markt, een antiektentoonstelling, een wandeling langs de olijfbomen of de lavendelvelden, lekker niets doen in de schaduw van een treurwilg, … u zal zich zonder enige moeite thuis voelen door het ritme van de regionale cultuur.
U heeft het goed begrepen, onze landelijke gîtes bieden u de mogelijkheid om u volledig te ontspannen en weer te herbronnen, samen met uw familie. Ontdek verder op deze website de kwaliteit van onze gîtes en contacteer ons voor de beschikbaarheid.