Uitrusting van de gte


De gîte werd volledig gerenoveerd in 2011. Omringd door een modern interieur verblijft u in een gîte met standing, in het hart van een Provençaalse villa.

De gîte grenst aan onze eigen woning, maar u verblijft er uiteraard geheel onafhankelijk en zonder enige inkijk.

Bij aankomst kan u uw wagen overdekt parkeren op een beveiligd terrein. Uw gîte is georiënteerd op het zuiden met zicht op 3 prachtige olijfbomen en een idyllisch fonteintje. Ook Provençaalse cipressen, lavendel en gras maken deel uit van uw nieuwe leefwereld. Beetje bij beetje zal u de lokale levensstijl overnemen ...

De gîte bestaat uit een overdekte patio waar u heerlijk een goed boek kan lezen, lekker kan genieten van een romantische tête à tête, in de verkoelende schaduw. De leefruimte bestaat uit een keuken en een ontbijthoek. De slaapkamer heeft een bed van 140cm, airconditioning en een televisie.
De badkamer is uitgerust met een douche en badkamermeubel met dubbele lavabo. Afzonderlijk toilet, voldoende opbergruimte in de gîte.
Gratis internettoegang. De gedetailleerde beschrijving van de totale uitrusting kan u downloaden via onderstaande lijst in PDF.

De tuin wordt wekelijks onderhouden uit respect voor onze bezoekers.

 

Download de lijst [93 KB]